Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 41 έως 47 από 47

Nήμα: Suzuki DF 140 + NMEA 2000

  1. Ανάρτηση 41
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2018
    Μηνύματα
    10
    Πιστεύω ότι χρειάζεται τον αντάπτορα με κωδικό 990c0-88136.

  2. Ανάρτηση 42
    Super Moderator Το avatar του χρήστη nicolouris
    Εγγραφή
    Oct 2013
    Σκάφος
    Εvripus 540
    Μηχανή
    Johnson 140
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    9.166
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από PGP737 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια ουτε το pdf ουτε οι φωτο ανοιγουν...
    Αν δεν ειναι μεγαλος μπελας να ξανανεβουν!!!! Please!

    Μόλις το τσέκαρα κι εγώ για το λινκ στο dropbox. Το ανεβάζω....


    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω ότι χρειάζεται τον αντάπτορα με κωδικό 990c0-88136.
    Όχι Νίκο δε νομίζω πως χρειάζεσαι αυτόν τον αντάπτορα που έχεις βάλει αλλά αυτόν 990C0-88131


    Στην κονσόλα σου από πίσω έχεις hub που κουμπώνει κάθε φύσα χωριστά ή έρχεται απλά η καλωδίωση μέσα?

    Έχεις φωτογραφία των βυσμάτων πίσω από την κονσόλα?

  3. Ανάρτηση 43
    Super Moderator Το avatar του χρήστη nicolouris
    Εγγραφή
    Oct 2013
    Σκάφος
    Εvripus 540
    Μηχανή
    Johnson 140
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    9.166

  4. Ανάρτηση 44
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2018
    Μηνύματα
    10
    Όχι δεν έχω hub. Έχετε δίκιο για τον αντάπτορα. Βρήκα έναν και τον έβαλα και όλα λειτουργούν μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

  5. Ανάρτηση 45
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2018
    Μηνύματα
    10
    ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΈΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΜΕΑ 2000 ΜΕ ΈΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ NAVMAN8120? ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΦΙΣΑΚΙ ΑΠΌ ΠΙΣΩ ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΛΕΥΚΌ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΆΝΩ ΤΟΥ ΝΜΕΑ OUT.

  6. Ανάρτηση 46
    Super Moderator Το avatar του χρήστη nicolouris
    Εγγραφή
    Oct 2013
    Σκάφος
    Εvripus 540
    Μηχανή
    Johnson 140
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    9.166
    Αν μπορείς πες μας σε παρακαλώ ποιον αντάπτορα έβαλες και δούλεψε? Είχες έτοιμο δίκτυο ΝΜΕΑ2000?

  7. Ανάρτηση 47
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2018
    Μηνύματα
    10
    Έβαλα αυτόν ακριβώς που έχετε βάλει στην φωτογραφία. Κωδικό δεν ξέρω τώρα αλλά αύριο μπορώ να σας τον βρω αν σας χρειάζεται. Ναι έχω έτοιμο το δίκτυο και λειτουργεί κανονικά.

  8. The Following User Says Thank You to nikos1984 For This Useful Post:


Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Ετικέτες για αυτό το Νήμα

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • Μπορείς να επεξεργαστείς τα μηνύματά σου
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας